den haag binnenhof hofvijverden haag binnenhofden haag paleistuinden haag grote marktden-haag-plein-terrasscheveningen-pierden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strandden haag paleis noordeinde

B&B De Beek aan een typische Haagse Laan

Aan de Beeklaan in Den Haag staat op nummer 429 een monumentaal pand in prachtige chaletstijl met houten kap, waar je op de tweede etage de beschikking hebt over een heerlijk licht appartement dat van alle gemakken is voorzien. De Beeklaan is een typische Haagse laan, onder meer bekend als de laan waar ooit minister president Drees gewoond heeft (van het 'koekje bij de koffie' - op nummer 502) en nu de Haagse-Indische schrijfster Yvonne Keuls (van o.a. 'Mevrouw mijn moeder'). 

De B&B bestaat uit een woonkeuken, zit-en slaapkamer, een zeer ruime badkamer en een rustig eigen terras aan de achterzijde van de laan. Gratis Wifi en een computer met internetaansluiting staan tot je beschikking. De keuken heeft een oven, magnetron, vierpits gasfornuis, koelkast en koffie en thee faciliteiten. Ontbijt wordt niet geserveerd, dat mag je zelf klaarmaken.

Den-haag_beek-bed-breakfast

In 10 minuten op het strand of in het centrum
Vanaf De Beek is het 5 minuten lopen naar de tramhalte en vandaar ben je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag of op het strand in Scheveningen. In de buurt van De Beek bevindt zich ook een gezellige winkelstraat met diverse supermarkten, cafés, eettentjes en speciaalzaken.

Kom je met de auto dan kan je overdag op de Beeklaan gratis parkeren. ’s Avonds moet je echter wel betalen. Iets verderop is het gratis parkeren. Marjolijn en Frans, die de B&B runnen, kunnen je daarover informeren. Ze zijn ook zeer bereid je allerlei tips te geven voor een aangenaam en onvergetelijk verblijf in Den Haag.

Den-haag_beek-bed-breakfast

Bij de B&B is een afsluitbare fietsenstalling en het is mogelijk om een fiets te huren. Huisdieren zijn, na overleg, welkom. Voor prijzen en reservering kijk je op de website van De Beek. 

Bereikbaarheid
Kom je met de auto check dan de actuele verkeerssituatie in Den Haag. Kom je met de trein naar Station Den Haag Centraal, neem dan tram 4 richting de Uithof tot halte Monsterse Straat. Overstappen op tram 11 Loosduinse Weg Oost richting Scheveningen strand tot halte Groot Hertoginnelaan West. Het is dan nog 2 minuten lopen naar de Beeklaan 429. Vanaf Station Hollands Spoor neem  je tramlijn 11 tot de Groot Hertoginnelaan West en vervolgens loop je in een paar minuten naar je B&B aan de Beeklaan. 

B&B De Beek
Beeklaan 429
2562 BB Den Haag

Den-haag_beek-bed-breakfast

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
08-06-2022

Frans | Voor meer informatie en boeken ga naar: Beekstay.nl

25-03-2021

Hendrik Bos | Hallo, Zijn jullie deze zomer ook open? Henk