den haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinden haag lange voorhoutden haag grote marktscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden-haag-plein-terrasden haag paleis noordeindeden haag binnenhof

Basic B&B in groene achtertuin van Den Haag

Het Westland, de groene achtertuin van Den Haag, is dichterbij dan je denkt. En er valt heel wat te beleven. Van authentieke dorpjes, (oude) kassen, de veiling, tot wandelen door duinen en langs het strand en varen over de sloten en vaarten. In Schipluiden staat op een landgoed een oude boerenwoning die verbouwd is tot B&B. Een prachtige, rustige plek om van daaruit op verkenning te gaan. 

Let op: Deze B&B is permanent gesloten!

Sfeervol overnachten in de B&B Herberg Op Hodenpijl
Kom je tijd te kort in het Westland dan kan je in het sfeervolle boeren woonhuis ‘Herberg Op Hodenpijl, ouderwets gezellig logeren, zonder afleiding van TV, pc of I-pad. Op de zolder is ruimte voor 4 logees (losse bedden). De slaapplaatsen kunnen (per twee) afgescheiden worden met een gordijn voor meer privacy.

Denhaag_Hodenpijl_02.jpg

De Herberg beschikt over twee douches en twee toiletten. De zolder is bereikbaar met een trap. Beneden is de gezamenlijke ontbijtruimte waar je ’s ochtends een heerlijk biologisch ontbijt voorgeschoteld krijgt. Parkeren is gratis. 
Voor een nacht in de Herberg vraagt Op Hodenpijl een donatie. Die is inclusief biologisch ontbijt en het gebruik van lakens en handdoeken. Reserveren kan via de website van Op Hodenpijl. 

Bereikbaarheid landgoed Op Hodenpijl
Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren op één van de 100 parkeerplaasten van het landgoed. Tijdens activiteiten kan het druk zijn, maar dan kun je aan de overkant op de Tramkade parkeren. Niet parkeren in de graskant, bij buren of langs de weg. De wegsleepregeling is van toepassing en de politie bekeurt actief. 

Denhaag_Hodenpijl_1.jpg

Openbaar vervoer: vanaf station Delft Centraal neem je bus 33. Deze stopt voor de deur van Hodenpijl. Lijn 33 rijdt dagelijks om 10 over half en 10 over heel richting Maasland. Naar Delft CS gaat bus 33 om 10 over het hele uur en op zondag en na 19.00 uur om 10 voor het hele uur. Kijk op Veolia.nl voor de exacte tijden.

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!