den haag paleis noordeindeden haag binnenhofscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinden haag lange voorhoutden-haag-plein-terrasden haag grote markt

B&B in het historische Hofkwartier van Den Haag

In het historische en unieke Hofkwartier van Den Haag, grenzend aan Paleis Noordeinde en de Paleistuinen, bevindt zich in de Molenstraat Bacán bed&breakfast. Hartje centrum. En ook nog eens in een wijk met veel trendy modezaken, ambachteljke winkels, gezellige restaurants en cafés. 

De Molenstraat, vernoemd naar een middeleeuwse korenmolen, behoort samen met de aangrenzende Oude Molstraat en de Juffrouw Idastraat tot de oudste straten van Den Haag. Het waren ooit niet meer dan zandpaden in de duinen die dienden als grens tussen het dorp Die Haghe en het duingebied.

Modern luxueus
B&B Bacán is gevestigd in een herenhuis uit 1906. De 2 ruime, modern luxueus ingerichte kamers bevinden op de eerste etage. Beide kamers hebben een eigen badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Je kunt gebruik maken van het terras en het uitgebreide ontbijt van uitsluitend verse producten wordt dagelijks geserveerd in de gemeenschappelijke lounge. Gedurende je verblijf heb je de beschikking over gratis WiFi en onbeperkt Nespresso koffie en Betjeman&Barton thee.

Denhaag_Bacan_1.jpg

De prijzen variëren van € 120,00 per nacht voor 1 persoon tot € 145,00 euro voor 2 personen per nacht. Afhankelijk van het soort kamer, King of Queen. Voor meer informatie en online reserveringen kijk je op de site van Bacán Bed & Breakfast.

Bereikbaarheid
Bacán Bed & Breakfast bevindt zich op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Haag en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De haven en het strand van Scheveningen bevinden zich op 20 tram-minuten vanaf Bacán.

Vanaf Station Hollands Spoor neem je tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand (halte Kneuterdijk). Loop via de Heulstraat naar het Noordeinde en sla dan linksaf. De eerste straat aan je rechterhand is de Molenstraat.

Denhaag_Bacan_2.jpg

Vanaf Den Haag Centraal neem je tram 17 richting Statenkwartier (halte Noordwal). Volg de Noordwal aan je rechterhand tot de Prinsestraat. Sla vervolgens rechts de Prinsetraat in en de eerste straat links is de Molenstraat.

Kom je met de auto dan kun je op 5 minuten loopafstand van de B&B betaald parkeren in de Torengarage tegen een dagtarief (24 uur) van maximaal € 26,00.

Bacán bed&breakfast
Molenstraat 39a
2513 BJ Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!