den haag lange voorhoutden haag binnenhof hofvijverden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandden haag paleistuinden haag grote marktden haag paleis noordeindescheveningen-pierden haag binnenhof

Slapen op de Pier van Scheveningen: een unieke belevenis

Wow! Slapen op de onlangs geheel gerenoveerde Pier van Scheveningen in Den Haag. Dit is een droom die werkelijkheid kan worden. Boek een luxe suite en ervaar deze unieke sea-experience. Geniet van de wind, de zon, het uitzicht op de branding, de sterrenhemel vanaf je eigen prachtige terras, van de zee die onder je kamer door ruist en van het magnifieke uitzicht over de Noordzee als de zon onder gaat en alles in een betoverende gloed zet.

Slapen op De Pier is onvergetelijk
In je eigen luxe suite, met je eigen jacuzzi, een rainshower en een kingsize bed van superieure kwaliteit. De minibar is gratis en alle suites hebben ook een Nespresso koffie - en theemachine. De Suites zijn – door de bijzondere ligging – niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn en rolstoelgebruikers. 

Een alternatief voor de luxe suite is het huren van een luxe cabin. Ook hier kan je vanaf het terras genieten van alles wat de zee te bieden heeft. En in de cabin beschik je over alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen op de Pier. 

Denhaag_Pier_suites_1.jpg

Bereikbaarheid
De Pier is te bereiken door op de snelwegen A4, A12, A13 of A44/N44 richting Den Haag de borden Scheveningen-Strand of Scheveningen-Haven aan te houden. Volg de borden richting de parkeergarage ‘Scheveningen Strand’. Rij zover mogelijk door naar achteren in de parkeergarage. Vanaf de garage is het ongeveer 3-5 minuten lopen naar De Pier.

Heb je een parkeerkaart bij je reservering geboekt? Rij dan de parkeergarage Scheveningen Strand in en neem je inrijkaartje mee naar De Pier. De medewerkers van De Pier stempelen deze af zodat je met hetzelfde kaartje weer kunt uitrijden!

Denhaag_Pier_suites_2.jpg

Van 1 november tot 1 maart kan je gratis parkeren op parkeerplaats ‘Het Zwarte Pad’. Boeken doe je online via de website van de Pier Suites. Inchecken kan tussen 15.00 en 21.00 uur. 

Pier Suites en Cabins
De Pier van Scheveningen, Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!