den haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinden haag paleis noordeindeden haag grote marktden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhofscheveningen-pierden haag lange voorhout

Appartementen met het mooiste uitzicht over Den Haag

Ben je op zoek naar een appartement in Den Haag? Blijf dan overnachten in een van de appartementen op de topverdiepingen van de 135 meter hoge Haagse Toren. Of je dan ook daadwerkelijk gaat slapen is nog maar zeer de vraag want het uitzicht is adembenemend..

Appartementen in de Haagse Toren
De Haagse Toren is gelegen aan het Rijswijkseplein, in een levendige buurt met volop restaurants, winkels en supermarkt. Vlakbij het station Hollands Spoor, met trams en bussen binnen bereik en op 10 minuten loopafstand van het centrum van Den Haag. In de Haagse Toren heb je vanuit je appartement het mooiste uitzicht over Den Haag. Er zijn acht grote (108 m2) appartementen beschikbaar op de 39e en 38e verdieping en twaalf kleinere studio-appartementen (68 m2) op de 30e en 29e verdieping.

Denhaag_Haagse_Toren_1.jpg

Direct online boeken
Alle appartementen hebben een beveiligde toegang, beschikken over TV, airco en een volledig uitgeruste keuken inclusief een Senseo of Nespresso apparaat. Een wasmachine, droger en een linnen- en handdoekenpakket behoren tot de standaard uitrusting. Bij een langer verblijf krijg je korting.

Voor verblijf van één nacht tot één 1 maand kan je direct on-line reserveren en boeken via o.a. Airbnb.

Service
De receptie is 7 dagen per week bereikbaar, 24 uurs check-in service. Cleaning service is beschikbaar op verzoek. Parkeergelegenheid is tegen bijbetaling beschikbaar. Gratis WiFi en gebruik van de fitness ruimte. Er is een aparte fietsenkelder en je hebt direct toegang tot The Penthouse Sky Bar en het Penthouse Restaurant.

Denhaag_Haagse_Toren_2.jpg

De Haagse Toren
Rijswijkseplein 786
2616 LX Den Haag  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!