den haag binnenhof hofvijverden haag grote marktden haag paleistuinden haag lange voorhoutden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandden haag paleis noordeindeden haag binnenhofscheveningen-pier

India Dans Festival

Locatie: Korzo, Den Haag

Van 19 tot en met 29 mei 2022 staat Den Haag in het teken van de Indiase dans en cultuur tijdens het India Dans Festival. In theater- en productiehuis Korzo, het Zuiderstrandtheater en De Nieuwe Regentes vinden bijzondere dans premičres plaats met daarnasst concerten, workshops, lezingen, films en een conferentie. 

Het India Dans Festival in Den Haag is een van de belangrijkste Europese manifestaties voor Indiase dans. De meltingpot voor traditionele en hedendaagse Indiase dans presenteert dit jaar een opvallend divers programma met daarin wereldpremičres, aanstormend talent uit Nederland en voorstellingen van Indiase dansmakers die anders niet of nauwelijks in Nederland te zien zijn.

Den-haag_india-dans-festival

Muziek krijgt deze editie een grotere rol binnen het festivalprogramma. Meer informatie over het dansfestival op de website van Korzo.

Den-haag_india-dans-festival