den haag paleis noordeindeden haag paleistuinden haag binnenhof hofvijverscheveningen-kurhaus-strandden-haag-plein-terrasden haag binnenhofden haag lange voorhoutden haag grote marktscheveningen-pier

Foodtruck Festival TREK

Locatie: Westbroekpark, Den Haag

Het Foodtruck Festival TREK is een groot succes. Dit jaar is het rondreizend foodfestival toe aan zijn zesde editie. In 2017 trok het gratis toegankelijke festival in de acht deelnemende steden in totaal 275.000 bezoekers. Dit jaar doet TREK ook Den Haag weer aan, van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september in het Westbroekpark.

Eindhoven_Food_Truck_Festival_TREK

Vanaf het voorjaar doet de TREK karavaan in 2019 Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Nijmegen en Enschede aan om vervolgens door te reizen naar s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Tientallen mobiele keukens toveren stadsparken, zoals het Westbroekpark in Den Haag, om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef's Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of de speciaalbier bus. 

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Lokaal en regionaal muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met funk, soul en dance hits uit de eighties.

Meer informatie op de website van Food Truck Festival TREK.