den-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandden haag paleis noordeindescheveningen-pierden haag lange voorhoutden haag grote marktden haag binnenhofden haag paleistuinden haag binnenhof hofvijver

Winter in Madurodam

Locatie: Madurodam, Den Haag

In Madurodam kun je van 11 december 2022 tot en met 8 januari 2023 tijdens de Winterweken genieten van de winter en de kerstsfeer. Met meer dan 50.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen én schaatsen op de grachten is het iedere dag winter in het Haagse themapark. Zelfs de Elfstedentocht gaat hier sowieso door.

Den-haag_Madurodam

Avondopenstelling
Madurodam is tijdens de Winterweken ook enkele avonden geopend tot 20.00 uur. Zo kunnen bezoekers eenmalig ook in het donker alle prachtige lichtjes in het park bewonderen. De avondopeningen vinden plaats op Vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22, zaterdag 23 december, dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 december en van dinsdag 2 tot en met zondag 7 januari 2018. Een perfect uitje voor de hele familie.

Den-haag_Madurodam

Kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie is er voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Verzamel gezellig rond het kampvuur om jezelf op te warmen en haal een winterse lekkernij in de sfeervolle blokhutten op het plein van Madurodam. Laat je kind schminken en maak een leuke winterse familiefoto in de speciale photobooth. Van 24 tot en met 26 december (12.00 – 18.00 uur) kunnen de kleinste bezoekers zelfs op de foto met de kerstman.

Copyright foto's: Madurodam

Den-haag_Madurodam