den haag binnenhofden-haag-plein-terrasden haag paleis noordeindeden haag lange voorhoutscheveningen-pierden haag binnenhof hofvijverscheveningen-kurhaus-strandden haag grote marktden haag paleistuin

Zomer OCK Festival

Locatie: Landgoed Ockenburg, Den Haag

Op zaterdag 24 augustus vindt vanaf 16.00 uur voor de derde maal het Zomer OCK Festival plaats op landgoed Ockenburg in Den Haag. Het OCK Festival is een uniek, kleinschalig en vooral verrassend cultureel zomerfeestje, met allerlei soorten muziekoptredens, dans, theater, acrobatiek en cabaret. Veel korte voorstellingen en optrdens op verschillende podia en dat voor maar 15 euro per persoon. En om 14.00 uur start er al een speciaal kinderprogramma voor 5 euro per kind.

Wat kan je tijdens het Zomerfestival ondere andere verwachten? Een troubadour, de beste singer-songwriter van Nederland, Samba dansen, Close harmony, Italiaanse klassiekers, acrobatiek, improvisatietheater, blues, kleine theatervoorstellingen in het gras en in een tent. En nog veel meer.

Den-haag_ockenburg-festival

Raadpleeg daarvoor ook de website van het festival. Tijdens het festival zijn heerlijke hapjes verkrijgbaar bij de foodtrucks, bij de barbecue en bij de Kasserie, de gezellige brasserie van Ockenburg waar ook het eigen Zomer OCK-bier verkrijgbaar is. Wil je dit meemaken dan is een toegangskaart reserveren via de website handig, want vol is vol.