den haag binnenhofden-haag-plein-terrasscheveningen-pierden haag grote marktden haag lange voorhoutden haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinden haag paleis noordeindescheveningen-kurhaus-strand

De Parade 2024

Locatie: Westbroekpark, Den Haag

Van 5 tot en met 21 juli 2024 is de reizende theatervoorstelling De Parade in Den Haag. Locatie: het mooie stadspark Westbroekpark. Dit reizende ‘circus' start in Eindhoven en reist dan met alle artiesten, medewerkers, tenten en restaurants door naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops en spelen er alle avonden twee live-bands, in Cafe Correct en Hotel Vile.

Den-haag_parade

De Parade is alle dagen open vanaf 14.00 uur. Zondag tot en met donderdag sluit de Parade om middernacht. Op vrijdag en zaterdag om 02.00 uur. De tijden van de voorstellingen vind je dagelijks op de website van de Parade, de programmaborden op het terrein, bij de Kiosk en bij de tentkassa's. Ook voor bereikbaarheid kijk je op de website van de Parade.