scheveningen-pierden-haag-plein-terrasden haag binnenhofden haag paleistuinden haag binnenhof hofvijverden haag grote marktden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strandden haag paleis noordeinde

Tong Tong Fair 2023

Locatie: Malieveld, Den Haag

Van 31 augustus tot en met 10 september 2023 vindt voor de 63e keer de Tong Tong Fair plaats (voorheen Pasar Malam Besar) op het Malieveld in Den Haag. De Fair is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Met de Tong Tong Fair heeft het Indische onderdeel van de Nederlandse cultuur een onvervreemdbare plek verworven in Den Haag. De Tong Tong Fair presenteert jaarlijks een caleidoscopische cross-over van oosterse en westerse culturen, met een sterk internationaal programma.

Den-haag_tong-tong-fair

De Tong Tong Fair bestaat uit de beroemde Grand Pasar met het IndonesiŽ-Paviljoen, de Eetwijk, met tientallen Aziatische restaurants en waroengs en het Tong Tong Festival, een cultureel programma rond de mix van Oost en West in podiumkunsten, exposities, gesproken woord en actualiteit.

Fijnproevers kunnen in de Eetwijk Indische en Indonesische gerechten proeven die buiten de Tong Tong Fair zelden worden geserveerd. In het Kooktheater zijn dagelijks kookdemonstraties en in hospitality lounge De Harmonie zijn culinaire arrangementen van Haags-Indische restaurants.

De Tong Tong Fair is uniek vanwege de deelname van vele tientallen standhouders uit Zuidoost-AziŽ, die speciaal voor dit evenement naar Nederland komen. De handelaren op de Grand Pasar komen onder meer uit Vietnam, Thailand, MaleisiŽ, Singapore en India. Deze beurs biedt een productmix van welness, spiritualiteit, toerisme, huis & interieur, mode en sieraden.

Den-haag_tong-tong-fair

Bereikbaarheid
De locatie op het Malieveld is ideaal gelegen naast Den Haag Centraal Station en de Utrechtse Baan. Als je met de auto Den Haag inrijdt volg je de borden Malieveld. Onder het Malieveld bevindt zich een grote parkeergarage. Het Malieveld is met het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Vanaf Den Haag Centraal Station loop je er binnen vijf minuten heen. Ook stoppen er verschillende buslijnen bij het Malieveld.

Voor meer informatie over prijzen, toegangstijden en het culturele programma kijk je op de website van de Tong Tong Fair.