den haag grote marktscheveningen-pierden-haag-plein-terrasden haag lange voorhoutden haag binnenhofden haag paleistuinden haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijverscheveningen-kurhaus-strand

Dag van de Architectuur Den Haag

Locatie: Den Haag

Op zaterdag 15 juni 2019 krijg je tijdens de Dag van de Architectuur de kans om bijzondere gebouwen van Den Haag van binnen te bekijken en beleven. Talrijke gebouwen, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, openen tijdens deze dag hun deuren. Gidsen geven rondleidingen en vertellen je over de architectuur, de geschiedenis en wat er zoal gebeurt in het gebouw.

Ook kun je tijdens de Dag van de Architectuur deelnemen aan stadswandelingen of een lezing bijwonen. Voor kinderen is er een workshop maquette bouwen en een fotowedstrijd. In samenwerking met de Dag van de Bouw, zijn er bovendien interessante bouwplaatsen open.

Den-haag_dag-van-de-architectuur

Dit stadsevenement is er voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, nieuwe ontwikkelingen in de stad of op een originele manier kennis wil maken met Den Haag.

Tijdens de dag van de architectuur is er een speciaal Informatiepunt ingericht aan de Turfmarkt 99. Heb je belangstelling om deel te nemen? Kijk dan voor meer informatie en het programma op de website van de Dag van de Architectuur Den Haag.